Yhteystiedot


Pia Hautala
Viertotie 1
12700 Loppi
gsm: 0404147416

Otathan mieluummin yhteyttä viestillä whatsapp tai textiviesti tai jätä vastaajaan puheviesti, vastaan kun olen vapaana.

piahautala1@gmail.com

HINNASTO

Kokohieronta n.2h 70:-
Kokohieronta 1,5h 60:-
Kokohieronta n.1h 50:-
Puolihieronta n.1h 40:-
Kotisiivous 36:-/h alv 0% yli 80v.
kotisiivous muilta 36:-/h+ alv 24% = 44,64:-/h
HERMORATAHIERONTA

Hermoratahieronta on yli 4000 vuotta vanha kiinalaista alkuperää oleva ääreishermoston tehokuntoutus hoito, jolla autetaan kehoa ylläpitämään elintoimintojen luontaista taspainoa. Suomeen tämä akupunktion tapainen hoitomuoto on tullut 1970-luvun lopulla.

Kokonaisvaltaisessa hieronnassa ääreishermostoa aktivoimalla pyritään herättämään kehon oma puolustusmekanismi ja siten kehon kivut ja krooniset vaivat vähenevät sekä poistuvat.

Hermoratahieronta on käsin ja sormin, paina ja pyörittäen tehtyä hermoratojen, meridiaanien ja akupisteiden hoitoa, jolla autetaan kehoa saamaan takaisin kuonnollinen tasapainosa ja siten tervehdyttämään itsään.

Hermoratahieronnassa käsitellään aina koko keho: Pää, yläraajat, alaraajat ja selkä.
Hoidon kesto 2-2,5h takaa nykypäivän kiireiselle ja tressaantuneelle keholle ja hermostolle mahdollisuuden syvärentoutumiseen, jonka aikana elimistön oma parannustoiminta voi korjata siellä olevia häiriötiloja ja poistaa sairauksia.

Hermoratahieronta rauhoittaa ja taspainottaa hermostoa ja on eritäin puhdistava auttaen elimistöä poistamaan sinne kerääntyneet  kuona-aineet sekä parantaa verenkiertoa. Sen avulla voidaan parantaa metaboliaa ( aineenvaihduntaa) sekä imeytymistä.

TASAPAINOITTAA KEHON JA MIELEN

SÄILYTTÄÄ HYVÄ TERVEYS JA MIELEN TASAPAINO

Hoidon vaikutus saattaa olla aluksi oireita pahentava, kehonalkaessa puhdistua kudoksiin kertyneistä kuonanaineista, erityisesti kroonisissa sairauksissa, joutuvat kehon erityselimet ( maksa, munuaiset, keuhkot ja iho ) suuren työtaakan alle, jolloin seuraa parenemiskriisi, jonka aikana hoitoa ei tulisi keskeyttää, koska pahenevat oireet kertovat kehon reagoinnista hoitoon ja muutaman hoitokerran jälkeentilanne muuttuu paranevaan suuntaan.

Hermoratahieronnalla saadaan apua mm. seuraaviin vaivoihin:

-Migreenit, päänsäryt ja huimaukset

-Ylä- ja alaraajojen säteilykivut ja puutumiset

-Yleiset nivelkivut

-Fibromyalkia ja reumaattiset oireet

-Iskias sekä muut selkä ja lokka vaivat

-Lihaskireydet ja yleinen jännittyneisyys

-Levottomat jalat

-Ääreisverenkiertohäiriöt

-Unettomuus

-Astma ja allergiat

-Vatsavaivat

ERILAISISSA KEHON HÄIRIÖTILOISSA JA TERVEYDEN HOITOKEINONA KOKONAISVALTAINEN HERMORATHIERONTA ONKIN PARHAINTA HOITOA MITÄ KEHOLLESI VOIT ANTAA, hoito sopii lähes kaikille vauvasta-vaariin....

HOITOA EI TEHDÄ RASKAANA OLEVILLE eikä HILJATTAIN LEIKKAUKSESSA OLLEILLE ( varoaika 4-8 viikkoa)

Hermoratahierontaa suositellaan ottamaaan sarjahoitona 3 kertaa kerran viikossa, jonka jälkeen harvenevin kerroin n. kerran kuukaudessa tapahtuvaan hoiojaksoon.
Hieronta vaatii myös hoidettavalta pitkäjänteisyyttä, sillä hoito ei ole mitään " pika parannusta" vaan usein tarvitaan kuukausien hoito, jolloin tulokset ovat yleensä pysyviä.

Kertahoitona saadaan erittäin tehokas syvärentoutuminen.